2011. december 17., szombat

Hírek az új történetről.

Mivel többen jeleztétek, hogy jó történet, és szeretnétek a folytatást olvasni én megírtam. Külön blogot egyelőre nem alakítok neki. Szeretném, ha továbbra is kapnék visszaigazolásokat a történettel kapcsolatban. Bármilyen kritikát szívesen fogadok. Most pedig akkor egy részletet a második fejezetből. :)


- 1992 december 9. viszonylag enyhe téli idő volt, épp ezért a haverjaimmal csavarogni indultunk a városban. Késő este hajléktalanok támadtak ránk, és még a többiek tudtak menekülni, engem megkéseltek és meghaltam - hangja elcsuklott, majd elhallgatott.
- Sajnálom, de akkor, mégis hogy kerülsz ide? Van túlvilág?
- Nyugalom, June - nevette el magát. - Mindent sorjában. Igen, van túlvilág. Pont úgy, ahogyan az emberek képzelik. Mennyország és pokol, csak nem pont így hívják őket. Amiért én viszont még itt vagyok pont ez a két világ okolható.
- Mesélj kérlek, mert ez még zavaros - kértem, mikor ismét abbahagyta.
- Azon estén borzalmas összecsapás tört ki miattad a túlvilágon. Ezért én nem juthattam tovább egyikbe sem. Ott maradtam a semmi, kellős közepén. 

Hát remélem tetszik ez a kis részlet. És az egész fejezetet pedig hozom nektek a jövőhéten, de most még van pár felületi hibája amit mindenképp javítanom kell. Addig is Puszi mindenkinek, komi pedig persze jöhet :))

Nikita A.